Σύνδεση Πελατών

icon of user
Σύνδεση Πελατών icon of user

Σχετικά με εμάς


Τον Οκτώβριο του 1992, στην όμορφη πόλη του Κιλκίς, η Μαρία Συγγουρίδου αποφάσισε να εκφράσει το πάθος της για το βιβλίο, τη διακόσμηση και την καλλιτεχνία, δημιουργώντας ένα βιβλιοχαρτοπωλείο – σταθμό στην πόλη.

Η αγάπη της ιδιοκτήτριας για τη συμμετρία οδήγησε στην επιλογή της ονομασίας «Σύμμετρο». Το «Σύμμετρο» εξοπλίστηκε αρχικά με είδη δώρων και βιβλία, αλλά πολύ σύντομα το όραμα για ένα χώρο με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων έγινε πραγματικότητα. Είδη σχεδίου, χαρτικά, σχολικά, είδη γραφής και γραφείου, είδη δημιουργικής απασχόλησης, εκπαιδευτικά βοηθήματα και παιχνίδια, αναλώσιμα Η/Υ, είδη λογιστηρίου, επιχειρηματικά δώρα, είδη συσκευασίας, φωτοαντίγραφα και υπηρεσίες B2B εμπλούτισαν την γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων. Βιτρίνες διακοσμημένες με μεράκι και αγάπη δημιουργούν μια ατμόσφαιρα παραμυθένια που μαγνητίζει το βλέμμα.

Η εξασφάλιση της καλύτερης εξυπηρέτησης, σε ένα χώρο άνετο και φιλικό, η διατήρηση της ποιότητας, ο σεβασμός στους πελάτες και στους συνεργάτες μας αποτελεί πάντα την προτεραιότητά μας.

Με προσωπική παρουσία σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό φροντίζουμε για τη συνεχή μας ενημέρωση αναφορικά με νέα προϊόντα και καινούριες προτάσεις, με στόχο την συνεχή κάλυψη και των πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων και αναγκών. Επέκταση της διανομής εξασφαλίζει επίσης την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ως, ουσιαστικά, ανθρωποκεντρική επιχείρηση συμμετέχουμε με δωρεές, τόσο σε οργανώσεις όσο και σε τοπικά και μη σωματεία και είμαστε παρόντες σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση που μας δείχνετε καθημερινά μας δυναμώνει και μας εμπνέει για το καλύτερο. Σας ευχαριστούμε όλους ιδιαίτερα.